Bli medlem!

Du är varmt välkommen att bli medlem i föreningen Vaxholms Biografteaters Vänner. Medlemskap för ett år kostar 150 kronor för enskild medlem, 200 kronor för familj, och gäller för ett kalenderår.

Medlemmar får information varje vecka om kommande filmer och varje säsong visar vi en specialföreställning enbart för er medlemmar. Vänföreningen är motorn för Vaxholms biografteater. Det är föreningens medlemmar som ser till att biografteatern lever och överlever. Utan dig och andra biovänner går ridån ner. Pengarna är viktiga men det är antalet medlemmar och deras ideella stöd som ger föreningen tyngd och mandat att företräda biointressen i vår stad.

Vänligen fyll i alla fält i formuläret. Glöm ej välja medlemstyp i rullmenyn. Därefter sätter ni i medlemsavgiften på vänföreningens bankgiro nr 5981-9573. Ange namn och skriv ”medlemsavgift” i kommentarsfältet på insättningen.
OBS! Var noga med att använda detta konto till din medlemsavgift, så att du inte sätter in avgiften på det konto som gäller livesändningar.

Bli medlem

Redan medlem? Vet du inte om du har betalat din medlemsavgift för innevarande år till Vaxholms Biografteaters Vänner? Skicka en fråga om den saken till Berit Nordlund så får du besked!